13.02.2023 року на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету відбувся профорієнтаційний захід на платформі ZOOM щодо особливостей вступу на СВО «Бакалавр» після фахового коледжу у 2023 р. для випускників спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ВСП “Фахового коледжу вимірювань ДУІТЗ”.
На онлайн зустрічі студенти коледжу ознайомились з правилами вступу в ОНТУ на спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» у 2023р., переліком основних і вибіркових дисциплін Освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа” (СВО “Бакалавр”), дізнались про матеріально-технічні можливості кафедри ГРБ, ознайомились з можливостями проходження міжнародної практики та участі у програмах академічної мобільності Erasmus+. Студенти коледжу проявили зацікавленість у наданій інформації. Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ бажає випускникам ВСП “Фахового коледжу вимірювань ДУІТЗ” успішно завершити навчання і приєднатись до спільноти студентів Одеського національного технологічного університету.