Методичні вказівки до виконання курсового проекту:
Інновації в індустрії гостинності (СВО “Магістр”)
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства (СВО “Бакалавр”)
Організація ресторанного господарства (СВО “Бакалавр”)
Організація готельного господарства (СВО “Бакалавр”)
Теми курсових проектів:
2022/2023 н.р.
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства (денна, скорочена)
Організація ресторанного господарства
Інновації в індустрії гостинності (денна, заочна)
2021/2022 н.р.
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства (денна, заочна)
2020/2021 н.р.
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства – спец. 181
Організація ресторанного господарства – спец. 073
Організація ресторанного господарства – спец. 241