Гастроподія від Hoteliero

Нещодавно викладачі кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету мали можливість долучитися до гастроподії від Hoteliero – CHEF-CHEF «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів», яка відбулася у Львові.

9 спікерів, серед яких Максим Прихідько, Артем Кабулахін, Ігор Гречко, Андрій Северенчук, Олена Жаботинська, випускник нашого вузу Антон Гільчук, Сергій Пастух, Льоля Ланда та Маріанна Душар  провели для учасників  лекційно-демонстраційні майстер-класи, під час яких поділилися своїм баченням щодо можливостей створення “wow”-страв із місцевих, доступних продуктів, показавши, що емоційний ефект страв не залежить від високого фуд-косту. Майстер-класи, які провели гастроексперти, можливість спілкування та нетворкінгу, а також дегустація страв зробили гастроподію корисною та насиченою для всіх гостей.

Захід об’єднав учасників, створив можливість діалогу зі спікерами, дозволяючи отримати вичерпні відповіді на актуальні питання ресторанного бізнесу. Висловлюємо щирі слова вдячності організаторам та спікерам за можливість отримати максимум корисної інформації та практичні рекомендації для впровадження в освітній процес.

12.03.24