Однією з найбільших переваг навчання в ОНТУ можна вважати налагоджені стосунки та співпрацю із представниками бізнесу. Вже з перших курсів студенти мають змогу регулярно відвідувати практичні екскурсії до відомих ресторанів та готелів Одеси, знайомитись із їх роботою та керівництвом.
З іншої сторони представники бізнесу регулярно проводять для студентів кафедри. Деякі з них навіть організували та провели персональні практичні курси для самих зацікавлених студентів. Після таких зустрічей всі бажаючі студенти мають можливість пройти стажування у роботодавців.
Відкрита лекція “Як відкрити ресторан та масштабувати бізнес” Олексія Леонова (Slow Piggy, Pizza&Grill та інші)
Авторський практичний курс “Як відкрити ресторан” Даніеля Салєма (Амстердам, Central Bar, Bourbon та інші)
Семінар на тему “Hotel operations, tactics and strategy” від Dr. Mitja Petelin (Višja strokovna škola za gostinstvo in turizem Maribor)
Семінар на тему “Food tourism: trends and developments” від Dr Elizabeth M. Ineson (Manchester Metropolitan University)
Екскурсія до готельно-ресторанного комплексу “Атлантік”
—————————————————————————
Архів відкритих лекцій
Запис лекції можна передивитись за посиланням – https://youtu.be/siUdJwh-Tec
————————————————————————————————————————-
Запис лекції можна передивитись за посиланням – https://youtu.be/MxAwSagi-Lc
————————————————————————————————————————-
Запис відкритої лекції Максима Зоріна – переглянути на Youtube