Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності

16-17 травня 2024 р. була проведена ХIII Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» в рамках проведення «Тижня студентської науки» у Навчально-науковому технологічному інституті харчової промисловості ім. К.А. Богомаза. Конференція була проведена в змішаному форматі в ауд. А-234.

Відкриття конференції 16 травня 2024 р. почалось з вітальних слів від керівництва ОНТУ та запрошених провідних вчених в галузі гостинності з інших ЗВО України. Також до привітальних слів приєднались представники галузі – провідні шеф-кухарі, голови профільних асоціацій, керуючі готельно-ресторанних комплексів. Всього на пленарному засіданні конференції було зроблено 11 усних доповідей, на об’єднаному секційному засіданні було 5 усних доповідей, а також представлено 26 стендових.

В пленарному і секційному засіданнях конференції взяли участь бакалаври і магістри кафедри готельно-ресторанного бізнесу та кафедри зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів Одеського національного технологічного університету, а також Луцького національного технічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київського національного університету технологій та дизайну, Державного торговельно-економічного університету, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, Одеського фахового коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За підсумками конференції здобувачі освіти та їх наукові керівники отримали сертифікати і подяки.

В рамках конференції 17 травня 2024 року було проведено круглий стіл на тему «Підготовка фахівців зі спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». перспективи та виклики сучасності».

В роботі круглого столу взяли участь запрошені представники галузі та провідні науковці в галузі гостинності  з Одеського національного технологічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Державного торговельно-економічного університету, Луцького національного технічного університету, Національного університету харчових технологій, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

За результатами проведення круглого столу було визначено напрямки вдосконалення ОПП бакалавра і магістра зі спеціальності «241 Готельно-ресторанна справа», перспективи вдосконалення практичної підготовки здобувачів.

Програма конференції

Сертифікати учасників конференції

Подяки учасникам конференції

16.05.24