29 травня 2024 року студенти-бакалаври спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” Одеського національного технологічного університету завітали на екскурсію до чудового італійського ресторану «Antica Cantina», розташованого в самому серці Одеси.
Шеф-кухар ресторану Роберто Армаролі, відомий своєю майстерністю та пристрастю до італійської кухні, люб’язно розповів про історію створення ресторану, особливості організації роботи закладу.
Наші студенти стали учасниками ексклюзивного майстер-класу від шефа і дізнались секрети приготування справжнього італійського Карпаччо і Тартар з яловичини, Стейка середнього прожарювання і Пасти Карбонара.
Під час майстер-класу шеф Роберто також поділився тонкощами італійських кулінарних традицій, розповів про смакові вподобання одеситів та про можливості проходження практики і роботи в ресторані.
Також студенти мали можливість продегустувати кожну страву і оцінити її неповторний смак. Загалом екскурсія пройшла у жвавій невимушеній атмосфері і залишила позитивні емоції як у студентів так і викладачів кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ. Цей досвід був не лише смачним, але й цінним для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ висловлює вдячність Роберто Армаролі та персоналу ресторану «Antica Cantina» за екскурсію, майстер-клас, надзвичайну гостинність та чудовий гастрономічний досвід!