к.т.н., старший викладач
У 2008 р. закінчила Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», здобула кваліфікацію «Магістра» та отримала диплом з відзнакою.
У 2022 р. закінчила Одеський національний технологічний університет за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», здобула кваліфікацію «Магістра» та отримала диплом з відзнакою.
З 2008 по 2011 рік навчалась в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія (технічні науки), тема дисертації «Розробка біотехнології β-глюканвмісних функціональних інгредієнтів із зернової сировини» та в 2013 році отримала науковий ступінь кандидата технічних наук.
З 2012 асистент кафедри Біохімії мікробіології та фізіології харчування Одеської національної академії харчових технологій.
У 2017 році отримала сертифікат Організації Об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO) з ресурсоефективного та більш чистого виробництва.
Здійснюю наукове консультування з питань приготування цукерок ручної роботи на підприємствах ТОВ «Уолкер» ресторан «Zucchini» з 2018 року по теперішній час.
З 2020 року асистент, з 2022 року – старший викладач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету.
Підвищення кваліфікації.
В 2021 році підвищувала кваліфікацію в ресторані «Monica» м. Одеса.
В 2021 році підвищувала кваліфікацію за програмою «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його нормативно-правове впровадження у підготовку фахівців з економіки, туризму, готельно-ресторанної справи та державного управління» у Вищій школі туризму і екології у м. Суха Бескидська, Польща.
З 2021 року навчалася у Вищій школі педагогічної майстерності Одеської національної академії харчових технологій.
Організаційна робота. Працювала секретарем приймальної комісії. Допомагаю організовувати відкриті лекції від представників бізнесу та екскурсії для здобувачів на підприємства готельно-ресторанного господарства.
Дисципліни: «Технологія продукції ресторанного господарства; «Кулінарне мистецтво»; Організація ресторанного господарства»; «Індустрія гостинності».
Наукові публікації: Опубліковано 6 статей (з них 2 статті у Scopus, 4 статті у фахових журналах), отримано 4 деклараційних патенти на корисну модель, 8 навчально-методичних праць. Прийняла участь у 7 міжнародних і у 1 Всеукраїнський науковій конференції. Опубліковано 15 тез доповідей (у тому числі 5 тез зі студентами).
Наукові профілі:
Google Scholar
ORCID
ScopusID
Web of Science