Доктор філософії, старший викладач
У 2017 році здобула ступінь магістра в Одеському державному екологічному університеті за спеціальністю «Екологічна безпека».
У тому ж році вступила до аспірантури у Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю 183 – «Технології захисту навколишнього середовища під керівництвом д.т.н., проф. Крусір Г.В.
У 2019 році здобула ступінь магістра в Одеській національній академії харчових технологій за спеціальністю 075 «Маркетинг». Паралельно працювала асистентом кафедри екології та природоохоронних технологій.
З 2020 року є експертом Національного агентства забезпечення якості вищої освіти з числа здобувачів.
У 2021 році захистила дисертацію на тему «Удосконалення технології компостування харчових відходів ресторанного господарства» та здобула ступінь доктора філософії.
З 2021 року працює на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу.
Дисципліни: Організація ресторанного господарства, Організація роботи сомельє, Технології здорового харчування та основи харчової комбінаторики, Інновації в ресторанному бізнесі та інноваційний інжиніринг з КП, Барна справа.
Наукові публікації: Опубліковано 26 наукових праць, з них 6 статтей ( з них 1 стаття у Scopus, 3 статті у фаховому журналі), отримано 4 деклараційних патенти на корисну модель, 1 колективна монографія, понад 15 тез доповідей.
Наукові профілі:
Google Scholar
ORCID