Жовтяк Каріна Олександрівна
асистент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
Закінчила у 2018 р. Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та здобула кваліфікацію «Магістр» (диплом отримала з відзнакою М18 № 122885).
На посаді асистента кафедри «Готельно-ресторанного бізнесу» у Одеському національному технологічному університеті працюю з вересня 2020р. по теперішній час.
Дисципліни: «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Сервіс», «Організація санаторно-курортного харчування», «Стандартизація, сертифікація і метрологія», «Інформаційно-комунікаційні технології в готельно-ресторанному господарстві».
Організаційна робота: Член організаційного комітету «Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у 2021/2022 навчальному році, наказ від 19.02.2021р. № 39-01.
Виконувала обов’язки куратора групи протягом семестру, проводила індивідуальну виховну роботу зі студентами згідно із планом куратора та планами інструктажів ОНТУ.
Виконувала обов’язки секретаря з захисту кваліфікаційних дипломних проектів студентів СВО «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у 2022 р.
Стажування: У 2020 р. підвищувала кваліфікацію на підприємстві ТОВ «УОЛКЕР» ресторан-піцерія «Zuccini» та на підприємстві «Банкетний дім «Ренесанс».
Пройшла онлайн тренінг у готелі REIKARTZ HOTEL SCHOOL на тему: Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини. Дата проведеного тренінгу 23.11.2021 р., отримала відповідний сертифікат.
Була учасником проекту з розвитку співпраці бізнесу та університетів «Uni-Biz Bridge», присвячений розвитку soft-skills викладача, де отримала сертифікат під № 514. Дата проведеного тренінгу 11-14. 07.2022 р., обсягом у 10 академічних годин.
Здійснюю наукове консультування з питань впровадження сучасних методів організації роботи служби клінінгу та протипожежних засобів безпеки на підприємстві ТОВ “Одесатурист”- ОК “Кароліно” Підтверджую консультування на підприємстві довідкою № 19 від 07.09.2021 р., та прикріпленим договіром про співробітництво.
Наукові публікації: Із співавторами опубліковано 3 фахові статті та 13 тез доповідей.
У 2019 р. 16-17 квітня отримала диплом та сертифікат третього ступеня, за 3 місце у 2 етапі «Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт» зі спеціальності 241 «Готельно – ресторанна справа», у співтоваристві із Семенченком В.В.
Навчально-методична робота:
Оновлено 7 навчально-методичних праць для студентів 241 спеціальності «Готельно-ресторанної справи» з 2021 р. Приймала участь у написанні навчального посібника “Організація та проектування готельного господарства”.
Наукові профілі:
Google Scholar
ORCID