Майстер-клас від су-шефа ресторану «Yug»

Нещодавно на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу відбувся майстер-клас від су-шефа ресторану «Yug» Дмитра Скворцова, і це був справжній вибух смакових відчуттів!

Під керівництвом су-шефа та викладачів кафедри студенти-бакалаври спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» приготували два види пасти: класичну пасту «Карбонара»та фірмову страву ресторану – папарделле з ягням у вині.

Дякуємо Дмитру Скворцову та компанії Synergy за цей неперевершений досвід! Це не просто кулінарний майстер-клас, а справжня гастрономічна подорож, яка залишить приємні спогади надовго!

25.11.24_1 25.11.24_2 25.11.24_3 25.11.24_4 25.11.24_5