12 травня 2025 року на кафедрі Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ відбувся захоплюючий майстер-клас із сервірування столів у закладах ресторанного господарства.
Захід проходив у межах Тижня ННІ ГРіТБтаЕ ім. О.О. Преображенського та об’єднав здобувачів освіти з ДНЗ «Одеський професійний ліцей морського транспорту», Одеського фахового коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, Коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу ОНТУ
Майстер-клас провела викладачка кафедри Готельно-ресторанного бізнесу Ткачук Оксана Вікторівна, яка ознайомила учасників із сучасними підходами до сервірування, представила приклади тематичного оформлення та сервісу, а також залучила студентів до інтерактивних форматів:
Інтерактивна гра «Вино + Страва + Сервіс» — поєднання напоїв, страв і типів обслуговування
Вікторина — перевірка знань етикету, сервірування та світових гастрономічних традицій
Гра «Сервірувальна місія: ресторани світу» — динамічна подорож країнами з ознайомленням із національними особливостями сервірування
Щиро дякуємо всім учасникам та організаторам за натхнення, професіоналізм і теплу атмосферу.