В рамках тижня ННІ ГРіТБтаЕ ім. О.О. Преображенського, кафедра Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ перетворилася на простір вишуканих смаків та творчої кулінарії!
Су-шеф ресторану “YUG” Дмитро Скворцов провів для здобувачів освіти з
⚓ ДНЗ «Одеський професійний ліцей морського транспорту»
⚖️ Одеського фахового коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу
⛽ Коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу ОНТУ
незабутній майстер-клас високої кухні!
У меню — справжній гастрошедевр:
🥩 Тар-тар з яловичини — витончена закуска з глибоким смаком
🫑 Перець зі страчателлою та фісташковим соусом — яскраво, ніжно, незабутньо
🍐 Груша з мусом із рікотти — солодке завершення із шовковистим післясмаком
У теплій, професійній атмосфері учасники дізналися тонкощі сучасної ресторанної подачі, вчилися працювати з текстурами та смаками, і — найголовніше — отримали безцінне натхнення від спілкування з шефом!
Щиро дякуємо Дмитру Скворцову за професіоналізм, стиль та смачні враження!
А студентам — за інтерес, уважність і жагу до гастрономічного мистецтва!