Всеукраїнський фаховий конкурс наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи проводиться з ініціативи та на базі Одеського національного технологічного університету згідно з листом ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти” 21/08-1868 від 12.11.2024.
Тематика наукових проєктів здобувачів вищої освіти була спрямована на застосування інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства, технології підвищення якості сервісу в закладах готельно-ресторанного господарства, використання екологічних та енергозберігаючих технологій в готельно-ресторанному бізнесі, сучасні методи просування послуг закладів ресторанного господарства, закладів розміщення, застосування штучного інтелекту та Digital-технологій в готельно-ресторанному бізнесі, роботі закладів гостинності у напряму інклюзивності, впровадженню крафтового виробництва та локальних продуктів в індустрії гостинності в період глобальних викликів.
До складу галузевої конкурсної комісії 2025 року увійшли 12 спеціалістів-науковців з провідних закладів вищої освіти України. Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали до 30.03.2025.
На перший етап конкурсу було прийнято 34 роботи з таких закладів вищої освіти як Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, Миколаївський національний аграрний університет, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Уманський національний університет садівництва, Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Вінницький національний аграрний університет, Вищий навчальний приватний заклад «Дніпровський гуманітарний Університет», Національний університет харчових технологій, Луцький національний технічний університет, Державний університет «Житомирська політехніка», Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Державний торговельно-економічний університет, Університет митної справи та фінансів, Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».
На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт комісією та були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.
Другий етап конкурсу відбувся 16 травня 2025 р., на якому фіналісти представили свої роботи на онлайн-конференції. За результатами презентацій та доповідей учасників, конкурсна комісія прийняла рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.
Результати 1 туру
Результати 2 туру
Всі учасники конкурсу будуть нагороджені сертифікатами, переможці – дипломами I-III ступенів, рецензенти та наукові керівники – подякою.
Положення конкурсу
Склад організаційного комітету
Склад конкурсної комісії
Склад апеляційної комісії