Захисти курсових проектів

19 травня 2025 року розпочалися захисти курсових проектів бакалаврів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» під керівництвом викладачів кафедри готельно-ресторанного бізнесу доц. Новічкової Т.П., доц. Ряшко Г.М. та доц. Кожевнікової В.О.

Здобувачі освіти 3 курсу мали можливість обрати теми для своїх проектів з трьох напрямків: організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства, організація обслуговування банкетів та організація харчування іноземних туристів. Здобувачі детально описували підприємства та цехи, розробили меню та план-меню закладу, виробничі програми підприємства та цеху, розрахували чисельність працівників і підібрали обладнання; представляли оригінальні концепції заходів, розробили меню, розрахували кількість сировини, потребу в білизні, посуді та кількість офіціантів, необхідну для обслуговування заходу.

Захист курсових проектів продемонстрував високий рівень підготовки студентів та їхню здатність вирішувати практичні завдання у сфері ресторанного господарства.

19.05.24_1 19.05.24_2 19.05.24_3 19.05.24_4