16 вересня 2025 року на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ відбулася презентація вибіркових освітніх компонент 2025/2026 н.р. для здобувачів першого курсу денної та заочної форм навчання СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна та курортна справа» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна та курортна справа».
Метою заходу було ознайомлення студентів із порядком вибору освітніх компонент та формуванням індивідуальної освітньої траєкторії. Викладачі кафедр університету представили вибіркові дисципліни, надали змістовні характеристики кожної з них та окреслили їх практичне значення для професійної підготовки майбутніх фахівців.
Здобувачі мали можливість отримати роз’яснення щодо змісту навчальних компонент, поставити запитання та отримати рекомендації стосовно формування індивідуального освітнього плану.