Сьогодні викладачами кафедри готельно-ресторанного господарства Федосовою К.С. та Ткачук О.В. було проведено цікаву зустріч зі студентами Одеського державного коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Викладачі провели майстер-клас з кулінарного мистецтва на тему: «Сніданки в готелях 5*».
Для приготування було обрано найбільш популярну страву на сніданок – Яйця Бенедикт (тост з яйцем пашот). Студенти із захопленням спостерігали за процесом приготування, уважно слухали та згодом мали змогу самостійно приготувати страву у міні-групах.
Як студенти, так і викладачі кафедри залишилися дуже задоволені майстер-класом.
Після дегустації було проведено пізнавальну та не менш цікаву екскурсію кафедрою.