Екскурсія зі студентами кафедри ГРБ до ресторану «YUG»

Зараз дуже складно чимось здивувати гостя, особливо якщо йдеться про ресторанну індустрію. Сучасний гість добре знається на винах, м’ясі, рибі, сирах, знає як поєднувати дані продукти один з одним, щоб отримати максимальне гастрономічне задоволення. Гість вимогливий до сервісу на всіх етапах, починаючи з паркування автомобіля і закінчуючи тим як йому сказали: “До побачення”. Побували зі студентами ГРБ у ресторані “YUG”. Це місце, яке справді здивувало. Сучасний, атмосферний, затишний та незвичайний. Висловлюємо величезну подяку Антону Мельнику, за те що приділив час та поділився своїми знаннями та професійним досвідом на всіх етапах роботи ресторанного бізнесу. Шеф – кухарю Євгену Костроміцькому та бар-менеджеру Костянтину Гутнику за ознайомлення з виробничими процесами підприємства та технічним оснащенням. Отримуємо знання і досвід тільки у кращіх провідних фахівців.

yug1  yug2  yug4  yug3