Сьогодні, напередодні Великодня, в рамках співпраці з Національним університетом біоресурсів та природокористування України, студенти та викладачі кафедри ГРБ ОНАХТ побували з онлайн-екскурсією на виробництві в крафтовій пекарні та прийняли участь в онлайн-майстер-класі з виготовлення великодніх пасок та панеттоне.
Віта Ланська, керівник департаменту “Bakery” компанії “Ресторія Трейд”, розповіла про важливі технологічні процеси, які відбуваються при тістоведінні саме пасок та панеттоне, про технологічне обладнання та його технічні характеристики. Особливо цікавим для всіх став момент декорування панеттоне та онлайн-випікання виробів.
Щиро дякуємо за можливість прийняти участь в такому священнодійстві – випіканні пасок та бажаємо всім миру, злагоди і добра.