Як працює кухня ресторану у Парижі. Лекція сушефа ресторану Comondo Максима Зоріна для ОНАХТ.
Максим Зорін – сушеф вишуканого ресторану «Camondo» в Парижі. Максим – випускник ОНАХТ за спеціальністю ГРС (готельно-ресторанна справа), який на другому та третьому курсі проходив практику у Франції від Академії за програмою FEFU. Це дало йому можливість вивчити французьку мову та продовжити своє навчання у Франції. Після закінчення магістратури в ОНАХТ Максим працював у різних ресторанах Франції (в т.ч. легендарних ресторанах Алана Дюкаса). За три роки він пройшов усі ланки роботи від помічника кухаря до сушефа, а цього літа переходить на посаду шеф-кухаря нового ресторану.
На лекції для студентів та викладачів ОНАХТ Максим Зорін поділився своїм досвідом про ресторанний бізнес Франції, розповів про особливості роботи кухні, різницю між ресторанами України та Франції, структуру управління та організацію праці, рівень зарплатні кухарів, економічну складову роботи ресторану, технологічні і калькуляційні карти страв, сортування та утилізацію харчових відходів, мотивацію персоналу та безліч інших цікавинок.
Дана лекція напевно буде цікава не лише студентам, а й всім шефам та кухарям України.
https://youtu.be/WG8pztJlIxM
https://youtu.be/WG8pztJlIxM