82 Наукова конференція науково-педагогічного складу університету

28 квітня 2022 р.  на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу відбулося секційне засідання 82 Наукової конференції науково-педагогічного складу ОНТУ.

Були заслухані усні доповіді викладачів кафедри на тему:
1. “Системи управління безпекою та якістю харчової продукції” (д.т.н, проф., Д’яконова А.К., к.пол.н., доц. Халілова-Чуваєва Ю.О., к.т.н., доц. Тітомир Л.А., асис. Жовтяк К.О.)
2. “Логістика в управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного бізнесу” (д.е.н., доц. Жигулін О.А., д.т.н., доц. Лебеденко Т.Є.)
3. “Дослідження якості споживчих властивостей солоної рибопродукції для рибних ресторанів сенсорними методами” (доц. Нікітчіна Т.І., доц. Манолі Т.А., інж.-техн. Дубкова Т.П., студ. Абдуллах Е.А.)

82_конф_1  82_конф_2  82_конф_3  82_конф_4