Відкрита лекція з Андрієм Величко

Сьогодні,  в рамках дисциплін “Кулінарне мистецтво” та “Етнічні кухні”, для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа» факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу ОНТУ, на платформі ZOOM була проведена відкрита лекція з Андрієм Величко, шеф-кухарем, дослідником бесарабської кухні, засновником консалтингової компанії Mise en Place. Food & projects. Під час зустрічі спікер розповів про локальні продукти регіональної кухні Одещини, про традиції бесарабської кухні, та простих людей, які зберігають гастрономічну культуру в Одеському регіоні. Щиро дякуємо за співпрацю та сподіваємося на подальші зустрічі!

IMG-6fd7175174b9a6c6e10263e3b78ab1e1-V  IMG-79c65eecf7b248830b54190f16cf353e-V IMG-651381669a6e4d148c0f83343c38a58f-V  IMG-7a4f71734988affd54fc2e76034a1b59-V