Щороку Одеський національний технологічний університет проводить конкурс тематичних столів на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу. Під час конкурсу студенти закріплюють свої професійні компетенції з дисципліни “Організація ресторанного господарства”, вдосконалюють свої вміння і знання.
Цей рік не став винятком, бакалаври групи ГРС 301 та 302 під керівництвом викладачів та лектора з дисципліни “Організація ресторанного господарства” Новічкової Т.П., втілили свої задуми та ідеї, надавши цікаву тематику столам. Яскравим доказом цьому стали засервіровані тематичні столи студентів.
1. Стіл із тематичною назвою “Моцарт і Сальєрі” у виконанні ГРС 301а, викладач Ткачук О.В.
2. Стіл із тематичною назвою “Seafood” у виконанні ГРС 302б, викладач Шунько Г.С.
3. Стіл із “Новорічною тематикою” у виконанні ГРС 302а, викладач Жовтяк К.О.
4. Стіл із “Новорічною тематикою” у виконанні ГРС 301б, викладач Жовтяк К.О.