Конкурс тематичних столів

Щороку Одеський національний технологічний університет проводить конкурс тематичних столів на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу. Під час конкурсу студенти закріплюють свої професійні компетенції з дисципліни “Організація ресторанного господарства”, вдосконалюють свої  вміння і знання.

Цей рік не став винятком, бакалаври групи ГРС 301 та 302 під керівництвом  викладачів та лектора з дисципліни “Організація ресторанного господарства” Новічкової Т.П., втілили свої  задуми та ідеї, надавши цікаву тематику столам. Яскравим доказом цьому стали засервіровані тематичні столи студентів.

1. Стіл із тематичною назвою “Моцарт і Сальєрі” у виконанні ГРС 301а, викладач Ткачук О.В.
2. Стіл із тематичною назвою “Seafood” у виконанні  ГРС 302б, викладач Шунько Г.С.
3. Стіл із “Новорічною тематикою” у виконанні ГРС 302а, викладач Жовтяк К.О.
4. Стіл із “Новорічною тематикою” у виконанні ГРС 301б, викладач Жовтяк К.О.

IMG-be6045f799918fc6ec4a4320fd280c46-V  IMG-f4c161a1c84d493017f28540163e825a-V

IMG-ec2eccedf6e8bff2d233c0f55d414649-V  IMG-431a9294d666e5c2388e12ecee658bad-V