Міжнародна конференція “Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу”

4-5 грудня 2023 року викладачі кафедри готельно-ресторанного бізнесу ф-ту ІТХіРГБ на чолі з завідувачкою кафедри Лебеденко Тетяною Євгенівною прийняли участь в Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції на тему: «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу», яка пройшла в Полтавському університеті економіки і торгівлі.

За визначенням Міжнародного альянсу Zero Waste International: «Zero waste» — це моральна, економічна, ефективна і далекоглядна ціль, спрямована на зміну способу життя людей та заохочення до створення стійких природних циклів, де всі надлишкові матеріали призначені для того, щоб стати ресурсами для інших.Реалізація «Zero Waste» дозволить усунути всі викиди на землю, в воду або повітря, які загрожують планетарному, людському, тваринному або рослинному здоров’ю.

Щиро вдячні оргкомітету кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства за надану можливість участі в конференції та виступу з доповіддю на пленарному засіданні!

04.12.23