Міжнародна конференція «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»

19 грудня 2023 викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанного бізнесу ф-ту ІТХіРГБ (Власова Т.О., Ряшко Г.М., Шумкова П.В., Кожевнікова В.О., Ткачук О.В., Делі В.Ю.) прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», організатором якої була кафедра Харчових технологій Полтавського державного аграрного університету.

Конференція була присвячена висвітленню та обговоренню актуальних питань інноваційних та ресурсозберігаючих технологій харчових виробництв і готельно-ресторанного бізнесу.

Студентка 3-го курсу спеціальності готельно-ресторанна справа Власова Тетяна отримала сертифікат учасника (6 годин / 0,2 кредити). За результатами доповідей та поданих тез видано збірник матеріалів конференції.

Щиро вдячні оргкомітету кафедри Харчових технології за надану можливість участі в конференції!

19.12.24