Майстер клас від випускника ОНТУ, шеф кухаря ресторану The Roastery by Odesa Костянтина Сироти

15 березня 2024 року на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу в навчальній лабораторії кулінарного мистецтва відбувся майстер клас від шеф кухаря ресторану The Roastery by Odesa Костянтина Сироти.

Під керівництвом шефа та старшого кухаря Романа Кузнецова студенти навчились готувати салат Цезар та на практиці дізнались як можна зробити з класичної страви топовий продукт з неповторними смаковими властивостями.

Приємна та дружня атмосфера на кухні допомогла студентам застосувати теоретичні знання в практичній роботі з підготовки та приготування продуктів для страви, організації робочого місця кухаря, формування фудкосту та інших лайфхаків на кухні, а також засвоїти нові техніки приготування салату.

Студенти були у захваті від спілкування та роботи з шефом та старшим кухарем ресторану The Roastery by Odesa.

06 04 05 03 02 01