Всеукраїнський ресторанний саміт 2024

25 квітня 2024 року викладачі кафедр готельно-ресторанного бізнесу та технології ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ (Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П., Коваленко Н.О., Москвічова О.М., Дідух Г.В., Дубкова Т.М.) взяли участь у Всеукраїнському ресторанному саміті 2024 у м. Київ (організатори заходу – HŌLDERS & «Бізнес-Конструктор»).

На заході експерти ресторанної галузі поділились своїми фірмовими секретами щодо утримання бізнесу на плаву, технологій створення бренду та фірмового стилю закладу, стандартизації процесів у ресторані, планування розвитку та масштабування ресторану, світових трендів ресторанного бізнесу. Отримані знання та практичний досвід від експертів заходу будуть надзвичайно корисним під час навчання студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

25.04.24_1