84 Наукова конференція науково-педагогічного складу ОНТУ

25 квітня в рамках 84 Наукової конференції науково-педагогічного складу ОНТУ відбулось секційне засідання за напрямком “Готельно-ресторанний бізнес”. Присутні викладачі та студенти кафедри ГРБ заслухали усні доповіді на актуальні теми сьогодення:

1. Zero Waste кулінарія в ресторанному бізнесі: дослідження та практичні кейси (доц. Федосова К.С., ст. викл. Ткачук О.В., проф. Лебеденко Т.Є.)
2. Розробка концепції інноваційного закладу харчування на прикладі антистрес-кафе (доц. Коваленко Н.О.)
3. Науково-теоретичні аспекти харчування дітей шкільного віку (аспірант Грабченко В.О., проф. Д’яконова А.К.)

Програма конференції

25.04.24_2