Лекція-практикум в ресторані “Terrace. Sea View”

23  квітня 2024 року студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри ГРБ ОНТУ (Лебеденко Т.Є., Коваленко Н.О., Делі В.Ю., Антонюк Ю.А., Шуба А.В.) відвідали ресторан «Terrace. Sea View» (@terraceseaview), в якому пройшла лекція-практикум «Поєднання їжі та вина» від сомельє ресторану Павла Кузнецова.

Під час навчального заходу студенти мали можливість вивчити особливості поєднання білих і червоних вин з різними типами продуктів та спецій. Цікаво було спостерігати в процесі дегустації за розвитком післясмаку і аромату вин у келиху в залежності від поєднання певного типу вина з продуктами.

Дуже вдячні Павлу @kuznetsov_pavlo за можливість взяти участь у такій чудовій навчальній лекції на базі ресторану. Отримані знання були дуже корисними і дали більш глибоке розуміння принципів еногастрономії.

23.04.24_1

23.04.24_2