Відкрита лекція і майстер клас від Ольги Клименко та Юлії Сущенко “Дунайка: спеціалітет липованської кухні”

Запрошуємо на відкриту лекцію і майстер клас від Ольги Клименко та Юлії Сущенко “Дунайка: спеціалітет липованської кухні” в аудиторію Д-310 ОНТУ та в Zoom:
Ідентифікатор конференції: 465 770 7648
Код доступу: 08030805

Ольга Клименко, липованка, народилася в селі Приморське, де з дитинства жила в оточенні людей, які готували неймовірні страви. Декілька років Ольга працювала на локації Бринзарня, яка відома далеко за межами Бессарабії, приймала тисячі туристів з різних країн світу та годувала найвибагливіших гурманів, гастродослідників, істориків, та досвідчених мандрівників, була соавторкою книг та путівників Одещиною.
Зараз Ольга, не зважаючи на те, що вже декілька років живе в Одесі та працює в іншій сфері, не забуває свою малу батьківщину, їздить туди за натхненням та смаколиками, а також організовує гастрономічні вечірки. Заснувала групу в ФБ Gastro Bessarabia https://www.facebook.com/groups/735652263535009

Юлія Сущенко – журналістка, гастродослідниця, PR менеджерка. Працювала з проєктами Дороги вина та смаку Української Бессарабії, туристичний маршрут Шпаків Шлях Кодима), еко-культурний туристичному маршруті Тарутинський степ та інші. Багато років не лише пише про одеську кухню, а й організовує тематичні гастровечірки.
Працює у виданні Одеське життя. Веде власний блог Tasty drive https://t.me/tastydrive
https://www.facebook.com/share/p/LMo4r341Drxghqxm/?mibextid=WC7FNe

23.04.24