17 квітня 2024 року на платформі ZOOM відбулися захисти курсових проектів бакалаврів з дисципліни «Організація ресторанного господарства» під керівництвом викладачів кафедри Готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету доц. Новічкової Т.П., доц. Ряшко Г.М. та доц. Кожевнікової В.О. У заході взяли участь студенти ГРС 3 курсу денної форми та 4 курсу заочної форми навчання. Студенти мали можливість обрати теми для своїх проектів з трьох напрямків: організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства, організація обслуговування банкетів та організація харчування іноземних туристів.
Більшість студентів зосередилися на темі організації виробництва. Вони детально описали підприємства та цехи, розробили меню та план-меню закладу, виробничі програми підприємства та цеху, розрахували чисельність працівників і підібрали обладнання. Проекти з організації обслуговування банкетів також виявилися цікавими. Студенти представили оригінальні концепції заходів, розробили меню, розрахували кількість сировини, потребу в білизні, посуді та кількість офіціантів, необхідну для обслуговування заходу.
Захист курсових проектів продемонстрував високий рівень підготовки студентів та їхню здатність вирішувати практичні завдання у сфері ресторанного господарства.