Проблеми формування здорового способу життя у молоді

3 – 5 жовтня 2024 року в Одеському національному технологічному університеті пройшла XVII Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді».

Програма конфереції

04.10.24_2

Секційне засідання кафедри готельно-ресторанного бізнесу відбулося 4 жовтня 2024 р. у змішаному форматі. Бакалаври, магістри, і аспіранти кафедри представили наступні доповіді:

1. Василенко А. Нематеріальна мотивація і психологічна підтримка персоналу в закладах ресторанного господарства.
Науковий керівник к.т.н., доц. Коваленко Н.О.

2. Мусурін Д. Рекреаційний потенціал Херсонщини.
Науковий керівник д.мед.н., проф. Стрікаленко Т.В.

3. Грабченко В. Наукові основи розробки раціонів для шкільного харчування.
Науковий керівник д.т.н., проф. Д’яконова А.К.

4. Аврамова Ю. Вимоги до ресторану та попит на меню здорового харчування при екоготелі.
Наукові керівники д.т.н., проф. Д’яконова А.К., ст. викл. Москвічова О.М.

5. Грицишина К. Методологія сенсорного аналізу в технології безглютенових напоїв для HEALTHY кафе.
Науковий керівник к.т.н., доц. Нікітчіна Т.І.