Старт кулінарної школи Gastro School

На кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ розпочала свою роботу кулінарна школи Gastro School – спільний проєкт з мережею ресторанів Сінерджи, ідею якого через війну довелося призупинити. Студенти-бакалаври з нетерпінням чекали на цей момент, і нарешті директор мережі, HR-менеджер і сушеф ресторану «Юг» знову зустрілися з ними.

Сушеф Дмитро подарував студентам перший смак нового навчання – він провів майстер-клас, де разом із ними готував українські деруни та оладки з кабачків. Це не звичайна пара: викладачем став професіонал, який щодня створює вишукані страви у відомому одеському ресторані.

А далі – ще цікавіше. Наступні заняття будуть проходити на кухні ресторану «Юг», де студенти зможуть попрацювати з реальними інгредієнтами та технікою під керівництвом досвідчених шефів. Протягом трьох місяців вони поринуть у реальне ресторанне життя, вчитимуться, складатимуть іспити та, за бажанням, зможуть продовжити свій шлях у мережі Сінерджи ще до завершення університету.

Ця програма робить спеціальність «Готельно-ресторанна справа» в ОНТУ унікальною –  вона не тільки навчає, а й готує до успішної кар’єри в найкращих закладах міста.

https://www.facebook.com/reel/1715072702575444

08.10.24_3 08.10.24_2

08.10.24_1