12 листопада бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа» отримали фантастичну можливість розширити свої знання на майстер-класі від шеф-кондитера Юлії Кравченко! Під керівництвом досвідченої майстрині студенти опановували техніку приготування десертів, створивши два шедеври: шоколадну тарту з солоною карамеллю та горіхами й ванільну тарту з лимонним курдом та меренгою. Чотири години захоплюючої роботи надали не тільки практичні знання, але й зарядили натхненням.
Особливо приємним моментом стало знайомство директора Ірини Солоницької та завідувачки кафедри ГРБ Тетяни Лебеденко з Андрієм Чорнобаєм. Під час обговорення були розглянуті перспективи майбутніх проєктів і співпраці.
Щиро дякуємо Юлії Кравченко та Андрію Чорнобаю за теплий прийом та безцінний досвід! Сподіваємось на цікаві спільні ініціативи в майбутньому!