Складання серветок та декорування святкового столу

12 грудня 2024 року на кафедру готельно-ресторанного бізнесу завітали учні 7 класів Одеського ліцею №62. Для школярів було організовано майстер-клас «Складання серветок та декорування святкового столу».

Учні розглянули 10 варіантів складання серветок, ознайомилися з принципами сервіровки, предметами сервірування та додатковими елементами декору, як-от квіти, свічки та прикраси. Отримані знання будуть корисними під час підготовки до зимових свят.

Після майстер-класу викладачі кафедри провели екскурсію навчальними лабораторіями, де школярі мали можливість побачити обладнання й процеси, що використовуються для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Завершальною частиною візиту стала зустріч із першокурсниками, бакалаврами групи ГРС101, які поділилися своїми враженнями від навчання та розповіли про перспективи, які відкриває ця спеціальність. Такі заходи допомагають майбутнім абітурієнтам ближче познайомитися з професією та зробити перші кроки до своєї мрії.

Щиро вдячні відповідальним викладачам за проведений майстер-клас: Новічковій Т.П., Ткачук О.В., Щапіній О.Ф. та лаборанту кафедри Пронякову А.С.

12.12.24_2 12.12.24_1 12.12.24_3 12.12.24_4 12.12.24_5 12.12.24_6