Кафедра Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ запрошує на відкриту лекцію Юлії Пітенко, члена Міжнародної Ради руху Slow Food, лідера мережі Slow Food в Україні, засновниці ГО «Тиха їжа України» та CEO Центрів Здоров’я «Аюрведа-192».
Тема лекції: “Локальні продукти в ресторанному бізнесі”
Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися більше про важливість використання локальних продуктів у ресторанному бізнесі, їхній вплив на стійкий розвиток та здоров’я споживачів. Юлія Пітенко поділиться своїм досвідом та інсайтами щодо просування Slow Food в Україні та розвитку локальних гастрономічних традицій.
Дата: 21 червня
Час: 14:00
Формат: Онлайн, Zoom
Модератор: Ткачук О.В.
Не пропустіть можливість долучитися до цікавої та інформативної лекції!
Посилання на ZOOM
https://us04web.zoom.us/j/6522945401?pwd=wjZIgTB6hNpFFQjM95R14001VT8zu9.1&omn=79850887906
Ідентифікатор конференції: 652 294 5401
Код доступу: qM33Q8