Лабораторні заняття, які надихають!

✔️На кафедрі Готельно-ресторанного бізнесу Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені Преображенського лабораторні роботи з дисципліни «Технології продукції ресторанного господарства» 🥩🔪проходять на базі сучасної лабораторії Кулінарного мистецтва ОНТУ.

🔝Це не просто навчання — це повне занурення у професійне середовище! Завдяки сучасному професійному обладнанню студенти мають можливість відпрацьовувати кулінарні навички та експериментувати ✨з авторськими рішеннями під керівництвом досвідчених викладачів.

✅Тут формується справжній фахівець – з упевненими руками, креативним мисленням і щирою любов’ю до кулінарії!

IMG_20250414_171546_162 IMG_20250414_171546_255 IMG_20250414_171546_560 IMG_20250414_171546_488 IMG_20250414_171546_585 IMG_20250414_171546_708 IMG_20250414_171546_900IMG_20250414_124943_045