Ми раді вітати магістра кафедри готельно-ресторанного бізнесу Соловей К. та її наукового керівника Коваленко Н.О., робота яких на тему “Creative strategies for cultivating healthy eating habits in children. Rethinking restaurant menus and experiences”, розроблена у співробітництві з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, отримала почесне друге місце.
В цьому році, на міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science” за напрямом “Туризм та готельно-ресторанна справа” поступило 62 наукові роботи, виконані студентами українських та зарубіжних закладів освіти таких країн як Індія, Іспанія, Польща та Молдова. Роботи приймались до 3 лютого, а 9 квітня автори найкращих робіт отримали можливість виступити на онлайн-конференції та представити результати своїх досліджень.
Ми дуже вдячні всім учасникам та членам журі за їх старання та підтримку!