Гголовна ресторанна конференція країни — PRORESTO

Сьогодні викладачі кафедри Готельно-ресторанного бізнесу та студенти спеціальності Готельно-ресторанна справа Одеського національного технологічного університету мали честь відвідати головну ресторанну конференцію країни — PRORESTO!

PRORESTO — це унікальний майданчик для обміну ідеями, знаннями, досвідом та ресурсами, де кожен учасник заряджається мотивацією та знаходить натхнення для нових звершень. Формат заходу включає мікс потужних соло-виступів, панельних дискусій та масштабну експозицію лідерів ринку HoReCa.

Ключова складова конференції — нетворкінг: нові знайомства, майбутні партнери, потенційні клієнти та невимушена атмосфера фірмових коктейльних вечірок.

Особливої уваги заслуговували виступи топових спікерів:

  • Андрій Дромов — співвласник ресторанів Truffle, бренд-шеф делікатес-маркету “Космос” і “Таврія-В”, бізнес-консультант. Тема: «Як у курортному місті створити проєкт у спальному районі, не привʼязуючись до моря».
  • Михайло Селецький — керівник команди expirenza by mono. Тема: «Як дізнатися про своїх гостей більше? Нові сучасні рішення».
  • Євген Комаров — гастроюрист і Business developer GLOBAL LAW, заступник керівника Інституту реінтеграції ветеранів «Архітектура Стійкості». Тема: «Адаптація закладів громадського харчування для забезпечення доступності та інклюзивності».
  • Влад Романішин — співзасновник та шеф-бармен Flacon, Sparkle, UYAVA, бренд-амбасадор Pernod Ricard. Тема: «Відкрити бар і не зʼїхати з глузду».

Для студентів та викладачів це був справжній вибух інсайтів, нових знайомств та натхнення для подальшого розвитку у сфері гостинності!

IMG_20250503_112316_244 IMG_20250503_112316_851 IMG_20250503_111618_115 IMG_20250503_112316_437 IMG_20250503_112316_411 IMG_20250503_112316_353 IMG_20250503_112316_641 IMG_20250503_112316_701