Сьогодні викладачі кафедри Готельно-ресторанного бізнесу та студенти спеціальності Готельно-ресторанна справа Одеського національного технологічного університету мали честь відвідати головну ресторанну конференцію країни — PRORESTO!
PRORESTO — це унікальний майданчик для обміну ідеями, знаннями, досвідом та ресурсами, де кожен учасник заряджається мотивацією та знаходить натхнення для нових звершень. Формат заходу включає мікс потужних соло-виступів, панельних дискусій та масштабну експозицію лідерів ринку HoReCa.
Ключова складова конференції — нетворкінг: нові знайомства, майбутні партнери, потенційні клієнти та невимушена атмосфера фірмових коктейльних вечірок.
Особливої уваги заслуговували виступи топових спікерів:
- Андрій Дромов — співвласник ресторанів Truffle, бренд-шеф делікатес-маркету “Космос” і “Таврія-В”, бізнес-консультант. Тема: «Як у курортному місті створити проєкт у спальному районі, не привʼязуючись до моря».
- Михайло Селецький — керівник команди expirenza by mono. Тема: «Як дізнатися про своїх гостей більше? Нові сучасні рішення».
- Євген Комаров — гастроюрист і Business developer GLOBAL LAW, заступник керівника Інституту реінтеграції ветеранів «Архітектура Стійкості». Тема: «Адаптація закладів громадського харчування для забезпечення доступності та інклюзивності».
- Влад Романішин — співзасновник та шеф-бармен Flacon, Sparkle, UYAVA, бренд-амбасадор Pernod Ricard. Тема: «Відкрити бар і не зʼїхати з глузду».
Для студентів та викладачів це був справжній вибух інсайтів, нових знайомств та натхнення для подальшого розвитку у сфері гостинності!