Пермакультурні практики в сучасному ресторанному бізнесі

15 травня 2025 року бакалавр кафедри готельно-ресторанного бізнесу Топчук С.П. під керівництвом ст. викладача Ткачук О.В. прийняла участь у ІІ Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації» організованій Львівським національним університетом імені Івана Франка.

На пленарному засіданні конференції, здобувачка освіти представила усну доповідь на тему «Пермакультурні практики в сучасному ресторанному бізнесі», ознайомивши присутніх з концепцією сталого розвитку шляхом інтеграції пермакультурних принципів у гастрономію через практику створення ресторанів із власними городами чи фермами.

15.05.25_5 15.05.25_4

15.05.25_3 15.05.25_2