Обрядова їжа як інструмент культурної реінтерпретації в інноваційному середовищі HoReCa

16 травня 2025 р. бакалавр кафедри ГРБ Трофімець Ю.М. під керівництвом ст. викладача Ткачук О.В. виступила з доповіддю на тему «Обрядова їжа як інструмент культурної реінтерпретації в інноваційному середовищі HoReCa» на пленарному засіданні V Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інновації гостинність туризм: наука, освіта, практика», яка проводилась Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського.

В своїй доповіді, здобувачка проаналізувала ролі обрядової їжі в українській культурі та представила можливості адаптації традиційних страв до сучасних практик ресторанного бізнесу задля збереження нематеріальної культурної спадщини.

16.05.25_1 16.05.25_2 16.05.25_3

16.05.25_4 16.05.25_5

16.05.25_6 16.05.25_7