🍔 Кафедра готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ продовжує смачну традицію кулінарних майстер-класів!
30 жовтня до університету завітали учні 10 класу Одеського ліцею «Лідер» на майстер-клас «Приготування бургерів». Викладачка кафедри Вікторія Делі разом зі студентами продемонстрували учасникам, як народжується справжній ідеальний бургер: від формування соковитої котлети — до створення збалансованої начинки та поєднання ароматів.
Школярі дізналися секрети технології приготування, спробували власні сили на кухні, а наприкінці дружно дегустували створені шедеври!  
Особливо приємно, що в майстер-класі взяла активну участь класна керівниця — підтримка педагогів надихає! 😎  
Щиро дякуємо адміністрації ліцею «Лідер» за співпрацю та зацікавлення світом гостинності й кулінарного мистецтва!
                        


