Майстер клас від випускника ОНТУ, шеф кухаря ресторану The Roastery by Odesa Костянтина Сироти

15 березня 2024 року на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу в навчальній лабораторії кулінарного мистецтва відбувся майстер клас від шеф кухаря ресторану The Roastery by Odesa Костянтина Сироти.

Під керівництвом шефа та старшого кухаря Романа Кузнецова студенти-бакалаври навчились готувати салат Цезар та на практиці дізнались як можна зробити з класичної страви топовий продукт з неповторними смаковими властивостями.

Приємна та дружня атмосфера на кухні допомогла студентам застосувати теоретичні знання в практичній роботі з підготовки та приготування продуктів для страви, організації робочого місця кухаря, формування фудкосту та інших лайфхаків на кухні, а також засвоїти нові техніки приготування салату.

Студенти були у захваті від спілкування та роботи з шефом та старшим кухарем ресторану The Roastery by Odesa.

06 04 05 03 02 01