Делі Вікторія Юріївна

ДеліДелі Вікторія Юріївна

Доктор філософії, старший викладач кафедри готельно-ресторанного бізнесу

Освіта, досвід роботи. З 2016 по 2017 рік та з лютого 2021 року по грудень 2021 року працювала на посаді асистента кафедри «Готельно-ресторанного бізнесу», з січня 2022 року на посаді старшого викладача.

Закінчила в 2014 р. Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та здобула  кваліфікацію «Бакалавр» (диплом з відзнакою).

Закінчила в 2016 р. Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та здобула  кваліфікацію «Магістр» (диплом з відзнакою).

Закінчила в 2019 р. Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю «Облік і оподаткування» та здобула кваліфікацію «Магістр» (диплом з відзнакою).

В 2021 році отримала науковий ступінь доктора філософії, тема дисертації «Удосконалення технології ферментативної переробки відходів олійно- жирового виробництва».

Дисципліни що викладаються. «Event-технології», «Технології продукції ресторанного господарства», керівництво практикою та кваліфікаційними роботами.

Наукові інтереси. Готельне господарство, ресторанний бізнес, сенсорний аналіз харчових продуктів та напоїв.

Стажування та підвищення кваліфікації.

З 25 жовтня 2021р. по 25 лютого 2022 р. проходила планове підвищення кваліфікації в готельно-ресторанному комплексі «Марлін» за темою: «Дослідження особливостей організаційних, виробничих та технологічних інновацій, в тому числі в Event індустрії».

З 01.10.2021 по 30.06.2023 проходила навчання у Вищій школі педагогічної майстерності ОНТУ.

З 2021 року є членом асоціації «Українська ресторанна асоціація». З 2024 року э членом громадської асоціації «Укрсадвинпром».

Пройшла ряд тренінгів та онлайн-курсів:

  • RHG «LEVEL UP разом з REIKARTZ» – 18-31.10.2021
  • «Uni-Biz Bridge: soft-skills викладача» – 11-14.07.2022; Uni-Biz Bridge: «Коучинг, менторство та наставництво»- 15-17.05.2023;
  • Академія НТОУ: «Технології індустрії гостинності для персоналу» – 25.12.2023, «Технології індустрії гостинності для керівників» – 25.12.2023
  • Prometheus: «Експерт з акредитації освітніх програм: он-лайн тренінг» – 10.11.23-23.12.23; «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах»-12.12.23-23.12.23; «Академічна доброчесність: онлайн- курс для викладачів» – 12.09-22.12.2023; Як почати власну справу в часи невизначеності: покроковий гайд від ТОП- підприємців України 12. 10-22.12.2023
  • Прогресильні: Штучний інтелект майбутнє освіти –07-23.11.23
  • Навчальний центр готельної та ресторанної справи Optima Hotels & Resorts: НЦ Менеджер готельно- ресторанного бізнесу – 03.10-28.12.23
  • Курс «Менеджер ресторану» від Всеукраїнської школи гостинності Ribas – 19 -22.11.24

 Міжнародна робота.

Приймала участь у міжнародних тренінгах і семінарах, проведених організацією La Fondation pour la Formation Hoteliere:

  • STRATEGY – Strategic Planning in Hospitality and Tourism (2024 р.)
  • Research methods, data analysis & academic writing for Hospitality and Tourism educators (2024 р.)
  • Cuisine and Restaurant Business in Bosnia and Herzegovina (2024 р.)
    Revenue management + REVsim (2024 р.)
  • Assessing people in workplace: self-management & development in HoReCa & tourism (2023 р.)
  • People / talent management: the ever-changing environment for recruitment, retention and productivity for hospitality and tourism (2023 р.)
  • Marketing and event management in restaurant business (2023 р.)

Організаційна робота. Виконує обов’язки наставника для студентів 4 курсу. Виконує обов’язки  відповідального по кафедрі за виховну роботу та за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму кафедри. Займається профорієнтаційною роботою.

Методична робота. Розроблено методичне забезпечення з дисципліни «Event-технології» та «Виставкова діяльність». Приймала участь у розробці методичних вказівок до інших дисциплін у співавторстві. Перелік основних навчально-методичних робіт – 10.

Наукові публікації. До захисту дисертації опубліковано 4 статті в наукометричних базах Scopus та Web of Science Core Collection, 12 тез доповідей та 2 патенти. Після захисту дисертації за профілем кафедри опубліковано 6 статей (з них 1 в журналі Web of Science), 18 тез доповідей на всеукраїнських та міжнародних конференціях (в тому числі зі студентами).

Наукові профілі:
Google Scholar
ORCID
Scopus ID
Web of Science