Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Запрошуємо здобувачів ЗВО України до участі у  дистанційному Всеукраїнському фаховому конкурсі наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи, який проводиться з ініціативи та на базі Одеського національного технологічного університету (далі – Конкурс) (лист ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти” 21/08-1868 від 12.11.2024).

Метою Конкурсу є виявлення й підтримка обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання, розвитку інтелектуального потенціалу молоді, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Передбачається робота наступних секцій:

  • Застосування інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства;
  • Технології підвищення якості сервісу в закладах готельно-ресторанного господарства;
  • Використання екологічних та енергозберігаючих технологій в готельно-ресторанному бізнесі;
  • Сучасні методи просування послуг закладів ресторанного господарства, закладів розміщення;
  • Застосування штучного інтелекту та Digital-технологій в готельно-ресторанному бізнесі;
  • Робота закладів гостинності у напряму інклюзивності;
  • Впровадження крафтового виробництва та локальних продуктів в індустрії гостинності в період глобальних викликів.

Регламент проведення Конкурсу:

  • Подання наукових робіт здобувачів вищої освіти на Конкурс: в електронному вигляді на електронну скриньку nauka.konkurs.grs.ontu@gmail.comдо 30 березня 2025 року.
  • Рецензування наукових робіт – до 30 квітня 2025 року.
  • Направлення на електронні адреси авторам кращих робіт запрошень для участі в заключному етапі Конкурсу – до 08 травня 2025 року.
  • Проведення заключного етапу Конкурсу, проведення підсумкової науково-практичної конференції в рамках Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» – 15-16 травня 2025 року.

Від одного закладу вищої освіти на Конкурс можна подавати не більше трьох робіт на кожну секцію. Участь у Конкурсі дистанційна і безоплатна.

Контактна особа: Коваленко Наталія Олександрівна, заступник директора навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського Одеського національного технологічного університету, к.т.н., доцент, тел.: +38(098) 053-65-79.

Переможці 2020/2021 р.
Переможці 2019/2020 р.
Переможці 2018/2019 р.

всеукр. конкурс 2019_2 всеукр конкурс  всеукр. конкурс 2019_1

З кафедри ГРБ у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт приймали участь:

  • Красна Н.І. з темою «Коворкінг центр» (керівник Тітомир Л.А.) зайняла І місце у 2021 р.
  • Манц М.В., Позекун В. з темою «Mini-bakery with yeast-free bread» прийняли участь у 2021 р.
  • Єйрушевич А.О. з темою «Ecological mini-hotel» (керівник Новічкова Т.П.) зайняла І місце у 2020 р.
  • Медведюк А.В., Філіпенко Ю.В. з темою «Еко-кемпінг» (керівник Коваленко Н.О.) зайняли ІІІ місце у 2020 р.
  • Хімченко Л.О., Чалак О.В. з темою «Еко-ресторан» (керівник Д’яконова А.К.) зайняли ІІІ місце у 2020 р.
  • Красна Н.І. з темою «Дослідження попиту на послуги еко-готелю збудованого з екологічно чистих матеріалів методом 3d друку» (керівник Коваленко Н.О.) зайняла І місце у 2019 р.
  • Жовтяк К.О., Семенченко В.В. з темою «Вплив сучасних розважальних послуг на імідж готелю» (керівник Тітомир Л.А.) зайняли ІІІ місце у 2019 р.
  • Бородіна В.С., Власюк К.В. з темою «Гастрономічні фестивалі» зайняли І місце у 2018 р.