Захисти курсових проектів

17.04.2023 та 18.04.2023 на кафедрі Готельно-ресторанного бізнесу в онлайн-форматі відбулись захисти курсових проектів бакалаврів з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Згідно запропонованих напрямків курсового проектування студентами заздалегідь були обрані такі тематики: організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства, організація обслуговування банкетів, організація харчування іноземних туристів.

Як і в минулому році, більшість студентів обрали темою для курсового проекту саме організацію обслуговування банкетів. В своїх роботах студенти запропонували оригінальну концепцію проведення заходу, розробили меню для банкету, розрахували кількість сировини і закупних товарів, необхідну кількість столової білизни, посуду, столових наборів, а також визначили необхідну кількість офіціантів для обслуговування заходу.

Цікавими були і курсові проекти студентів, які за тематику обрали саме організацію виробництва на підприємствах ресторанного господарства. В даних роботах була наведена грунтовна характеристика підприємства, обраного цеху, розроблено меню та план-меню закладу, складена виробнича програма закладу та цеху, розрахована чисельність працівників цеху та  підібрано обладнання виробничих цехів за максимальною продуктивністю.

кп 18.04.23