Онлайн-лекція “Здорове харчування та роль дієтолога у ресторанному бізнесі”

24 квітня 2023 року на кафедрі “Готельно-ресторанного бізнесу” в рамках викладання дисципліни “Технології продукції ресторанного господарства” відбулась відкрита онлайн-лекція з Ганною Афанасьєвою, яка доповіла на тему “Здорове харчування та роль дієтолога у ресторанному бізнесі”.  Ганна є магістром зі спортивної дієтології та практикуючим консультантом зі здорового харчування. Вона розповіла про те, як важливо правильно харчуватись для збереження здоров’я та як дієтолог може допомогти у цьому. А також поділилась своїм досвідом роботи консультантом та розробником меню для компанії з доставки готових раціонів “Forma ChefArt”, де вона враховує особливості здорового харчування та пропонує балансовані та смачні страви. Ганна наголосила на тому, що здорове харчування може бути смачним та доступним, а дієтолог може стати важливим співробітником у ресторанному бізнесі, допомагаючи розробляти меню з урахуванням потреб клієнтів. Усі учасники заходу були зацікавлені доповіддю, задавали безліч запитань та змогли дізнатись багато нового про здорове харчування та роль дієтолога у ресторанному бізнесі.

24.04.23