Впродовж двох тижнів на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ проходила серія оффлайн лабораторних занять з дисципліни “Технологія продукції ресторанного господарства” для бакалаврів 3 курсу спеціальності Готельно-ресторанна справа. Студенти, які перебувають у Одесі і мали можливість відвідати лабораторні заняття на кухні під керівництвом викладача кафедри ГРБ, відомого шеф-кухаря та фіналіста проекту Майстер-шеф, Михайла Сосновського, пройшли ряд тем по приготуванню страв з м’яса, риби та морепродуктів. Також студенти вивчали страви одеської кухні та здорового харчування. У лабораторних заняттях взяли участь і інші викладачі кафедри – Скляр Вікторія Юріївна, Ткачук Оксана Вікторівна, Кравчук Тетяна Вікторівна та Антонюк Юлія Анатоліївна.
Варто відзначити, що незважаючи на те, що через війну більша частина занять проходить онлайн, студенти мають можливість проходити деякі практичні лабораторні роботи в Університеті та отримувати практичні навички з базових дисциплін спеціальності.
Окрема подяка доценту кафедри Федосовій Катерині Сергіївні за допомогу в організації даної події.