15 березня 2024 року на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу в навчальній лабораторії кулінарного мистецтва відбувся майстер клас від шеф кухаря ресторану The Roastery by Odesa Костянтина Сироти.
Під керівництвом шефа та старшого кухаря Романа Кузнецова студенти-бакалаври навчились готувати салат Цезар та на практиці дізнались як можна зробити з класичної страви топовий продукт з неповторними смаковими властивостями.
Приємна та дружня атмосфера на кухні допомогла студентам застосувати теоретичні знання в практичній роботі з підготовки та приготування продуктів для страви, організації робочого місця кухаря, формування фудкосту та інших лайфхаків на кухні, а також засвоїти нові техніки приготування салату.
Студенти були у захваті від спілкування та роботи з шефом та старшим кухарем ресторану The Roastery by Odesa.