Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі ОНТУ. В 2023 році був вперше відкритий новий напрям конкурсу «Туризм та готельно-ресторанна справа», організований кафедрами готельно-ресторанного бізнесу і туристичного бізнесу та рекреації.

До складу журі напрямку увійшли 21 спеціалісти галузі, з них 10 з України та 11 з інших країн (Великобританія, Естонія, Чехія, Греція, Польща, Румунія, Молдова, Грузія).

Роботи на конкурс подавались з 1 вересня 2022 р. по 1 лютого 2023 р. На протязі лютого 2023р. тривало рецензування робіт, і 7 березня на засіданні журі напрямку були підведені підсумки і оголошені результати І етапу конкурсу.

BSS 3 BSS 4

Всього на конкурс було подано 37 наукових робіт, з яких 33 надійшли з українських ВНЗ (в тому числі 5 з ОНТУ) та 4 з зарубіжних закладів Польщі і Молдови (в тому числі 1 сумісно з українським ВНЗ).

За результатами рецензування робіт були визначені фіналісти (25% від загальної кількості – 9 осіб), які були запрошені на ІІ етап конкурсу, що відбувся 31 березня 2023 р.

Робота магістра Громової А., виконана сумісно зі студенткою Київського національного університету культури і мистецтв Несудимовою М. під керівництвом під керівництвом к.т.н., доц. Нікітчиної Т.І. та Бровенко Т. на тему «Development of a restaurant product based on the concept of a local restaurant with craft wines of Ukraine» зайняла ІІ місце.

Всі учасники та їх наукові керівники були нагороджені сертифікатами, а наукові роботи переможців були за їх бажанням опубліковані у збірнику робіт конкурсу.

BSS 2