Засідання Ради зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
2024/2025 н.р
Протокол № 1 від 30.08.24
Порядок денний
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
2023/2024 н.р
Протокол № 1 від 30.08.23
Порядок денний
- Про перевірку наявності та відповідності навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів (навчальних дисциплін) для всіх навчальних планів (СВО бакалавр, магістр).
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Протокол № 2 від 08.09.23
Порядок денний
- Про структуру та зміст освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2024 року підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування».
Протокол № 3 від 30.05.24
Порядок денний
- Звіт робочої групи кафедри ГРБ про перевірку наявності та відповідності навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів (навчальних дисциплін) для всіх навчальних планів (СВО бакалавр, магістр).
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Протокол № 4 від 06.06.24
Порядок денний
- Про структуру та зміст освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2024 року підготовки фахівців другого (магістр) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування».
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Протокол № 5 від 21.06.24
Порядок денний
- Про структуру та зміст освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2024 року підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування».
2022/2023 н.р
Протокол № 1 від 02.08.22
Порядок денний
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
- Про затвердження змісту конспекту лекцій для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
2021/2022 н.р
Протокол № 1 від 31.08.21
Порядок денний
- Про затвердження методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
- Про затвердження змісту конспекту лекцій для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Протокол №2 від 18.11.21.
Порядок денний
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
- Про затвердження змісту конспекту лекцій для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
- Про рекомендацію до друку методичних матеріалів для студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Протокол № 3 від 13.05.22
Порядок денний
- Про зміст та відповідність новому Положенню про організацію дипломного проектування в Одеській національній академії харчових технологій.
- Про проблеми, що виникають в ході дипломного проектування у зв’язку з військовим станом.