Проведення засіданнь Ради зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» з 2021-2022 рік.
Протокол № 1 від 31.08.21
Порядок денний
- Про затвердження методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 « Готельно-ресторанна справа».
- Про затвердження змісту конспекту лекцій для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Протокол №2 від 18.11.21.
Порядок денний
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 « Готельно-ресторанна справа».
- Про затвердження змісту конспекту лекцій для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
- Про рекомендацію до друку методичних матеріалів для студентів зі спеціальності 241 « Готельно-ресторанна справа».
Протокол № 3 від 13.05.22
Порядок денний
- Про зміст та відповідність новому Положенню про організацію дипломного проектування в Одеській національній академії харчових технологій.
- Про проблеми, що виникають в ході дипломного проектування у зв’язку з військовим станом.
Протокол № 1 від 02.08.22
Порядок денний
- Про затвердження навчальної та методичної літератури для студентів зі спеціальності 241 « Готельно-ресторанна справа».
- Про затвердження змісту конспекту лекцій для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».